Avoin hakemus, Lääkäri

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää yksiköihimme avoimen työhakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Sinulla voi olla jo kokemusta päihdepalveluissa työskentelemisestä tai olet kiinnostunut oppimaan päihdehoitoa. Voit olla myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri. Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina. Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä on usein mahdollista tehdä osittain myös etänä.  

A-klinikka Oy:llä on oma päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, eli voit halutessasi suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevyyden. Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voi suorittaa palveluissamme erikoistumisjakson. Meille voi tulla suorittamaan erikoistumisen reunoja myös muille aloille, esimerkiksi yleislääketieteeseen. Erikoistuvat lääkärit osallistuvat osana koulutustaan meillä erityispätevöityjien koulutusohjelmaan. 

A-klinikalla pääset oppimaan päihdelääketiedettä alan huippuosaajilta. Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja työmahdollisuuksistamme antaa lääketieteellinen johtaja Ulriika Sundell, p. 040 610 9797, ulriika.sundell@a-klinikka.fi.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme kautta, niin sinuun ollaan yhteydessä pikimmiten: Jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää lääkärin työstä meillä: Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle

Hakuaika alkaa: 22.01.2024 09:00Hakuaika päättyy: 31.08.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö