Avoin hakemus, Stoppari Hamina & Lahti

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Stoppareihimme Haminassa ja Lahdessa avoimen työhakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Tavoitteena on edistää nuorten sekä heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia. Meillä on hyvät yhteistyösuhteet hyvinvointialueille ja meille lähetetään nuoria mielellään.

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Nuoriso-ohjaajia
  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja
  • Yhteisöpedagogeja

Mitä tarjoamme

Liity Stoppareiden tiimiin tekemään merkityksellistä työtä nuorten ja heidän perheidensä auttamiseksi. Saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavat työkaverit. Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen.

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja työmahdollisuuksistamme antaa palvelupäällikkö Mika Hallberg, p. 045 657 9012, mika.hallberg@a-klinikka.fi.

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: 

Stoppari Hamina

Stoppari Lahti

Hakuaika alkaa: 01.02.2024 10:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö