Avoin hakemus, Turku

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Turun yksikköön avoimen työhakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja

YKSIKKÖ

Vieroitushoitoyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa täysi-ikäisille päihteiden käyttäjille ja muista riippuvuusongelmista kärsiville. Tiimiimme kuuluu ohjaajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, lääkäri ja palveluesimies. Yksikössä työskennellään kolmessa vuorossa, joihin sisältyy mm. asiakkaan palvelutarpeen arviointia, hoitosuhdetyöskentelyä, vieroitusoireiden hoitoa lääkehoidon tuella ja motivointia päihdeongelman hoitamiseen. Selviämishoitoaseman asiakkaille tarjoamme turvallisen mahdollisuuden päihtymystilasta selviämiseen terveydenhuollon henkilöstön valvonnassa ja mahdollisuuden siirtyä vieroitushoitoon paikkatilanteen niin salliessa. Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan arvostavaan kohtaamiseen ja tukemiseen muutoksessa.

MITÄ TARJOAMME 

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kasvattaa päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä. Meiltä saat työhön kattavan perehdytyksen, mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen sekä tuemme mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suorittamista. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta. 

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET 

Lisätietoja työmahdollisuuksistamme antaa palveluesimies Minna Randelin, p. 050 448 3075, minna.randelin@a-klinikka.fi.

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian. 

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Vieroitushoitoyksikkö Turku

Hakuaika alkaa: 02.10.2023 08:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö