Avoin hakemus, Pyhtää

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Pyhtään yksiköihimme avoimen työhakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja

YKSIKKÖ 

A-klinikkakoti Pyhtää palvelee heitä, jotka päihdeongelmansa vuoksi tarvitsevat osavuorokautista, yhteisöllistä asumispalvelua. A-klinikkakoti tarjoaa päihteettömän asuinympäristön, pitkäaikaisille ja lyhytaikaisille asiakkaille. Tavoitteena on päihteettömän elämän, sujuvan arjen ja asiakkaan elämänhallinnan tukeminen, terveydenhoidon onnistuminen ja suunnitellun lääkehoidon toteutuminen. A-klinikkakodin henkilökunta tukee asiakasta päihteettömyydessä, ravitsemuksesta ja kodinhoidollisista tehtävistä huolehtimisessa.

MITÄ TARJOAMME 

Pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä, saat kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

HAKEMUKSET    

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: A-klinikkakoti Pyhtää

Hakuaika alkaa: 02.10.2023 08:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö