Avoin hakemus, Lahti

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Lahden yksiköihimme avoimen työhakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Nuoriso-ohjaajia
  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja
  • Yhteisöpedagogeja

YKSIKÖT

Vieroitushoitoyksikkö Lahti:

Vieroitushoitoyksikkö Lahti tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa päihteiden käyttäjille ja muista riippuvuusongelmaista kärsiville, joille avohoitopalvelut eivät ole riittäviä tai tarkoituksenmukaisia. Lahden vieroitushoitoyksikkö on tarjonnut Lahdessa jo yli 30 vuoden ajan laadukasta laitoshoitoa, jonka takaa meidän ammattitaitoinen hoitohenkilökuntamme.

Stoppari Lahti:

Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys, hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten sekä heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia.  

MITÄ TARJOAMME 

Pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä, saat kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

HAKEMUKSET    

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tutustu toimintaamme tarkemmin

Vieroitushoitoyksikkö Lahti

Stoppari Lahti

Hakuaika alkaa: 02.06.2023 14:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö