Avoin hakemus, Päihdesairaala, Järvenpää

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Tällä lomakkeella voit jättää Järvenpään Päihdesairaalaan avoimen työhakemuksen. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja

YKSIKKÖ

Päihdesairaala on Suomen ainoa päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon erikoistunut sairaala. Toimimme kolmessa eri yksikössä: kahdessa kuntouttavan laitoshoidon yksikössä sekä yhdessä vieroitushoitoyksikössä. Hoidon tarve voi liittyä erilaisiin riippuvuuksiin kuten alkoholiin, lääkkeisiin, huumeisiin, useisiin päihteisiin tai pelaamiseen. Erikoisosaamisenamme tarjoamme perheille ja odottaville äideille suunnattua perhekuntoutusta. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava päihdekuntoutuksen toimija, meillä on vahva usko inhimilliseen ja yksilölliseen päihdekuntoutukseen.

MITÄ TARJOAMME

Uskomme yhteiseen tekemisen voimaan ja panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen - yhdessä. Työskentelemme aidosti moniammatillisissa työryhmissä sekä tarjoamme sinulle työryhmän, palveluesimiesten ja koko sairaalan tukiorganisaation tuen. Pääset kasvattamaan päihde- mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä, perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi ja pääset osaksi loistavaa työyhteisöä. Lisäksi pääset vaikuttamaan oman toimenkuvasi ja työtehtäviesi muotoiluun.

Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen sekä tuemme henkilöstömme mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suorittamista. Jokainen yksikkömme tekee tiivistä yhteistyötä sairaalan muiden yksiköiden kanssa. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

HAKEMUKSET

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian. 

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Päihdesairaala

Hakuaika alkaa: 01.09.2023 08:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö