Avoin hakemus, Tampere, Kuntoutus- ja vieroitushoito

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Tampereen kuntoutus- ja vieroitushoitoyksikköön avoimen työhakemuksen. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja

YKSIKKÖ

Vieroitushoitoyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa alkoholista, huumeista tai lääkkeistä vieroittautumiseen. Tarjoamme myös korvaushoidon palveluja ja yli 65-vuotiaille suunnattuja palveluja. Palvelemme täysi-ikäisiä asiakkaita. Yksikkö on avoinna 24/7 ja hoitohenkilöstö tekee kolmivuorotyötä.

MITÄ EDELLYTÄMME  

Edellytämme hakijalta haettavan tehtävän mukaista sosiaali- tai terveysalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Työssä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

MITÄ TARJOAMME 

Pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä, saat kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

HAKEMUKSET    

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tutustu toimintaamme tarkemmin

Vieroitushoitoyksikkö Tampere

A-klinikkayhteisö Tampere

Hakuaika alkaa: 08.09.2023 12:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 10:00

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö