Avoin hakemus, Tampere, Korvaushoito ja terveysneuvonta

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Tällä lomakkeella voit jättää Tampereen Huumehoidon avopalvelun yksiköihin avoimen työhakemuksen. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden.  

Haemme moniammatilliseen tiimimme:

  • Lähihoitajia
  • Sairaanhoitajia
  • Sosionomeja

YKSIKKÖ

Huumehoidon avopalveluiden yksiköt tuottavat anonyymia terveysneuvontatoimintaa, huumausainekäyttäjien matalakynnyksistä avopalvelua ja opioidikorvaushoidon palvelua Pirkanmaan alueen asukkaille. Maksusitoumuksella asiakkaita voi tulla myös muualta. Asiakkaille tarjotaan mahdollisen lääkkeellisen tuen lisäksi ryhmä- ja yhteisötoimintaa sekä yksilökeskusteluja.

MITÄ TARJOAMME 

Pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä, saat kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.  

HAKEMUKSET    

Lähetä avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tutustu toimintaamme tarkemmin

K-klinikka Tampere

Terveysneuvonta Tampere

Hakuaika alkaa: 08.09.2023 12:00Hakuaika päättyy: 30.06.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkojen luokittelu
Yksikkö